Presse

Presse billeder

Gine Bryld er et veletableret udspil på den danske musik scene.
Hun har skrevet musik en del år og har også virket som sangerinde i forskellige bands med forskellige genrer men har i de senere år haft fokus på egne kompositioner.
Musikken svinger lidt i genrer men er primært pop med soul'et eller rocket kant i enten akustisk konstellation med guitaren eller klaveret som det vigtigste, kunstneriske fundament eller i samspil med sublime musikere.

Gine Bryld tryllebinder sine lyttere med sin klangfulde og fyldige vokal, og detaljerne og dynamikken i fokus i hendes melodiøse kompositioner. Med sine årlige tekster om alt fra livsrefleksion og drømme til dating-livet, der leveres med en skarphed iblandet musikalsk sårbarhed, gør den odenseanske sangerinde direkte i hjertet på hendes lyttere.

Gine Bryld havde sin debut med egne kompositioner i april 2010, og siden har den talentfulde sangerindes musikalske karriere taget fart med en lang række koncerter rundt om i Danmark på bl.a. Godset; Kolding, Drop Inn; KBH og Dexter; Odense samt et interview med lokalavisen "Ugeavisen Odense". Hun har desuden været opvarmning for Country Sisters i Kongens Have sommeren 2011, og i februar 2012 releasede hun sin første EP "Loose my way".

Siden bosiddende i Kbh har Gine Bryld taget sine musikalske ambitioner til et nyt niveau i rollen som vært og booker på en af byens sangskriverscener, og to gange har hun gæstet en lokalradio i København. Sangerinden flyttede til London i efteråret 2013 og spillede sin musik på flere af storbyens musikscener. I 2014 genså København igen Gine Bryld med band med både nye og gamle sange, og i 2015 rejste hun rundt i Australien med guitaren på ryggen. Her performede hun på flere af landets musikscener, hvilket hun beskriver i et interview med den australske radiostation SBS.

Gine Bryld er nu tilbage i Danmark og har samlet et band af fantastiske musikere, som hun har tourneret Danmark med. Sangerinden blev også spontant hevet ind til interview og LIVE radio koncert til Frederikssund festival til Frederikssunds lokalradio.

Tilbage på de danske musikscener ekspanderede Gine Bryld hendes kreative virke i 2020 med det tværkunstneriske projekt "Reflexology" i samarbejde med kunstneren Mette Grøngaard og Kulturhus og Bibliotek Rentemestervej, der blev fundet af Københavns kommunes bydelspulje. I 2021 udgav Gine Bryld sin 3 single "Land of Sunsets" med melodiøse sprøde toner og groovy rytmer.